Tivoli Palácio de Seteais Hotel, Sintra

Den umiskendelige storhed på Tivoli Palácio de Seteais vil få dig til at snappe efter vejret. Det 5-stjernede hotel ligger majestætisk i bakkerne ved Sintra, og er en raffineret destination der er blevet omhyggeligt restaureret for at genskabe det overdådige miljø i dette 1800 tals palads.

En kongelig smag

Buede trapper, antikke saloner og bedårende ballrooms er indrettet med omfattende tapeter, malerier, fresker og glitrende lysestager. Værelser og suiter er renoveret med fokus på vedvarende og energieffektivitet og er udstyret med modene luksus inklusive LCD tv og internetadgang samt periodens møbler der er en konge værdig.

Fritiden kan tilbringes på hesteryg i det nærliggende ridecenter eller med tee off på en af de mange golfbaner i området. Den imponerende restaurant serverer en fusion af lokale og internationale specialiteter og byder på en fantastisk panoramaudsigt. Svøm i den indbydende udendørs pool, gå en tur i den velplejede labyrint og nyd den forfriskende bjergluft.

Tivoli Palácio de Seteais er en idyllisk base for udforskning af Verdenskulturarvsstedet Sintra, de fantastiske kupler i Palácio da Pena og længere væk strandene i Estoril og Cascais.

Med en perfekt beliggenhed for et eventyrbryllup, bryllupsrejse eller romantisk ferie, kan dette overdådige palads også rumme private arrangementer og fester, med opmærksomt, indbydende personale der sikrer at dit ophold er en royal oplevelse. 
  • Tivoli Palácio de Seteais
  • Tivoli Palácio de Seteais

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.