Tivoli Palácio de Seteais Hotelli, Sintra

Tivoli Palácio de Seteais’in selvä loistokkuus salpaa henkenne. Majesteettisesti sijoitettu Sintran vihreille kallioille, tämä viiden tähden hotelli on hienostunut kohde joka on kunnostettu pikkutarkasti luomaan uudelleen tämän 1700-luvun palatsin loistelias ilmapiiri.

Makua ylhäisyydestä

Kaartuvat portaat, antiikkisalonki ja viehättävät tanssisalit on koristettu huolitelluilla tapeteilla, maalauksilla, freskoilla ja kimaltelevilla kattokruunuilla. Uudistettu keskittyen pitkäjänteisyyteen ja energiatehokkuuteen, huoneet ja sviitit on varustettu uudenaikaisilla ylellisyyksillä sisältäen LCD television ja internet yhteyden kuten myös kuninkaalle sopivan ajanjakson huonekalusarjan.

Vapaa-ajan paivät voi viettää ratsastaen läheisessä ratsastuskeskuksessa tai tiiata alueen lukemattomilla golfkentillä. Erinomainen ravintola tarjoilee paikallisten ja kansainvälisten erikoisuuksien yhdistelmää ja tarjoaa erinomaiset panoraama näköalat. Uikaa kutsuvassa ulkoilma uima-altaassa, kävelkää läpi hoidettujen pensasaita sokkeloiden ja nauttikaa elvyttävästä vuoristoilmasta.

Tivoli Palácio de Seteais on idyllinen lähtökohta tutkia Sintran Maailmanperintö paikkaa, Palácio da Penan kuvitteellisia kupoleja ja kauempana Estorilin ja Cascaisin rantoja.

Täydellinen sijainti satumaisille häille, kuherruskuukaudelle tai romanttiselle piilopaikalle, tässä vauraassa palatsissa voidaan pitää myös yksityistilaisuuksia ja juhla-aterioita, huomaavaisella, tervetulleeksi toivottavalla henkilökunnalla takaamaan että käyntinne on todella ruhtinaallinen kokemus. 
  • Tivoli Palácio de Seteais
  • Tivoli Palácio de Seteais

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.