Tivoli Palácio de Seteais Hotel, Sintra

De onmiskenbare pracht en praal van het Tivoli Palácio de Seteais zal uw adem doen stokken. Dit 5-sterrenhotel ligt in de weelderige groene heuvels van Sintra, en het is een schitterende bestemming die geheel werd gerenoveerd om de luxe ambiance van dit 18e-eeuwse paleis te doen herleven.

Een vleugje koninklijk

Statige trappen, antieke salons en betoverende balzalen zijn aangekleed met schitterende tapijten, schilderijen, fresco’s en glinsterende kandelaars. De kamers en suites zijn gerenoveerd met de focus op duurzaamheid en energiezuinigheid. Ze zijn uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een lcd-televisie en internettoegang en meubels die een koning niet zouden misstaan.

U kunt uw vrije tijd doorbrengen met paardrijden in de nabijgelegen manege of u slaat een balletje op een van de vele golfbanen in de omgeving. Het uitstekende restaurant serveert een combinatie van lokale en internationale specialiteiten en het biedt spectaculair panoramisch uitzicht. Neem een duik in het uitnodigende zwembad, struin door de strak aangelegde tuinen en geniet van de verkwikkende berglucht.

Tivoli Palácio de Seteais is een idyllische uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door Sintra (met een plekje op de werelderfgoedlijst), de betoverende koepels van Palácio da Pena en iets verderop naar de stranden van Estoril en Cascais.

Een perfecte locatie voor een sprookjesbruiloft, huwelijksreis of romantische vakantie. Dit luxe paleis biedt ook plaats aan privéfeesten en banketten, en biedt u zorgzaam en vriendelijk personeel om ervoor te zorgen dat uw verblijf een koninklijke belevenis wordt. 
  • Tivoli Palácio de Seteais
  • Tivoli Palácio de Seteais

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.