Tivoli Palácio de Seteais Hotell, Sintra

Størrelsen på Tivoli Palácio de Seteais vil overvelde deg. Dette 5-stjerners hotellet ligger i de grønne skråningene i Sintra, og er et fint reisemål som har blitt nøye restaurert for å gjenskape atmosfæren til dette 1800-tallspalasset.

En smak av kongelighet

Store trapper, antikke salonger og fortryllende ballsaler er dekorert med vakre tapeter, malerier, fresker og glinsende lysestaker. Rommene og suitene er renovert med fokus på bærekraft og energieffektivitet. Alle har moderne luksus, inkludert en LCD-TV og internettadgang i tillegg til møbler som passer for en konge.

Fridagene kan bli brukt til ridning på det nærliggende ridesentret eller til en runde på de tallrike golfbanene i området. Den fine restauranten serverer en blanding av lokale og internasjonale spesialiteter og tilbyr nydelig panoramautsikt. Ta en svømmetur i det innbydende utendørsbassenget, gå gjennom den velpleide hekkelabyrinten og nyt den forfriskende fjelluften.

Tivoli Palácio de Seteais er en idyllisk base for å utforske verdensarvstedet Sintra, de fantasifulle kuplene til Palácio da Pena og lenger borte ligger strendene Estoril og Cascais.

Dette storslåtte palasset er det perfekte stedet for et eventyrbryllup, bryllupsreise eller romantisk ferie. Palasset kan også brukes til private sammenkomster og banketter, med en oppmerksom, gjestfri stab som gir deg en kongelig opplevelse. 
  • Tivoli Palácio de Seteais
  • Tivoli Palácio de Seteais

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.