Tivoli Palácio de Seteais Hotell, Sintra

Tivoli Palácio de Seteais utmärker sig genom att vara makalöst och storslaget. Det är ett 5-stjärnigt hotell mitt bland Sintra gröna kullar, inrymt i en majestätisk byggnad som varsamt restaurerats för att återskapa ett lyxigt palats från 1700-talet.

Med kunglig smak

Svängda trappor, antika salonger och förtjusande balsalar, inredda med raffinerat vävda tapeter, konstverk, frescomålningar och glittrande ljuskronor. Renoveringen har tagit miljöhänsyn och haft energieffektivitet i åtanke och rummen och sviterna är modernt lyxiga med LCD-TV och internetuppkoppling, samt tidstypisk möblering, värdig en kung.

Lata dagar kan man rida på ett närbeläget ridcenter eller göra utslag från en av de många golfbanorna i området. Det finns en enastående restaurang som serverar en mix av lokala och internationella specialiteter och som bjuder på otrolig panoramautsikt. Man kan ta sig ett dopp i utomhuspoolen, promenera i labyrinter av välansade häckar och njuta av bergsluften.

Tivoli Palácio de Seteais är en idyll man kan ha som utgångspunkt för att utforska världsarvet Sintra, den fantasifulla domen Palácio da Pena och stränderna i Estoril och Cascais, som ligger längre bort.

En perfekt plats för ett sagobröllop, bröllopsresan eller en romantisk semester. På det här lyxiga palatset kan man också hålla privata fester och banketter. Personalen är trevlig, uppmärksam och gör vistelsen till en verkligt kunglig upplevelse. 
  • Tivoli Palácio de Seteais
  • Tivoli Palácio de Seteais

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.