Tivoli Sintra Hotel

Den ubeskrivelige skønhed og mystik i Sintra har inspireret kunstnere og poeter i århundreder. Tivoli Sintra er et dejligt 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af denne betagende by der ligger i et dejligt landskab med skove og bjerge.

Fredelige værelser og suiter er indrettet traditionelt. Gæsterne kan vælge mellem landsby- eller daludsigt og nyde det fantastiske panorama fra rummelige balkoner.  

Markant regionalt og internationalt køkken serveres på Monserrat Restaurant, der også byder på en flot udsigt over Sintras bakker. Tivoli Sintra er også et fremragende valg for møder og firmaarrangementer, med eget gymnasium, adskillige golfbaner i området og et bredt udvalg af aktiviteter der kan arrangeres på bestilling.

Oplev skønheden i magiske Sintra

Gå rundt i de brostensbelagte gader og opdag fremragende restauranter, caféer og butikker i nærheden. Hotellet har en central beliggenhed ved siden af Palácio Nacional de Sintra og ligger tæt på imponerende historiske steder som Castelo dos Mouros, Palácio da Pena og Quinta da Regaleira.

Lej en bil og udforsk vinmarkerne i Colares, strandene i Cascais og de imponerende klipper i Cabo da Roca – Det vestligste punkt på det europæiske fastland. Den uforglemmelige udsigt, førsteklasses service og fredfyldte miljø på Tivoli Sintra skaber en idyllisk ramme for en romantisk ferie. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.