Tivoli Sintra Hotel

Sintran sanoinkuvaamaton kauneus ja arvoitus on inspiroinut taiteilijoita ja runoilijoita vuosisatojen ajan. Tivoli Sintra on ihana neljän tähden hotelli joka sijaitsee tämän vangitsevan kaupungin sydämessä, sijoitettuna metsän ja vuorten viehättävään maisemaan.

Hiljaiset huoneet ja sviitit on varustettu viehättävillä perinteisillä huonekaluilla. Vieraat voivat valita näköaloista yli kylän tai laakson ja nauttia upeista panoraamoista tilavilta parvekkeilta.  

Omaperäistä paikallista ja kansainvälistä keittiö tarjoillaan Monserrat ravintolassa, joka ylpeilee myös houkuttelevilla näköaloilla yli Sintran vuorten. Tivoli Sintra on myös erinomainen paikka kokouksille ja yritystapahtumille, paikan päällä olevalla kuntosalilla, lukemattomilla golfkentillä alueella ja laajalla valikoimalla aktiviteettejä jotka järjestetään pyydettäessä.

Kohdatkaa lumoavan Sintran kauneus


Kävelkää läpi pikkukivikatujen tutkimaan upeita läheisiä ravintoloita, kahviloita ja putiikkeja. Hotellilla on keskeinen sijainti Palácio Nacional de Sintran vieressä ja se on vain lyhyen matkan päässä vaikuttavista historiallisista paikoista sisältäen Castelo dos Mourosin, Palácio da Penan ja Quinta da Regaleiran.

Vuokratkaa auto ja tutkikaa Colaresin viinitarhoja, Cascaisin rantoja ja Cabo da Rocan lumoavia kallioita – euroopan mantereen läntisin kohta. Tivoli Sintran unohtumattomat näköalat, ensiluokan palvelu ja rauhallinen ilmapiiri luo idyllisen paikan romanttiselle pakomatkalle. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.