Tivoli Sintra Hotell

Den ubeskrivelige skjønnheten og mysteriet til Sintra har inspirert kunstnere og poeter i århundrer. Tivoli Sintra er et vakkert 4-stjernes hotell som ligger i hjertet av denne spennende byen, i et nydelig landskap av skoger og fjell.

Rolige rom og suiter er utstyrt med sjarmerende tradisjonelle møbler. Gjestene kan velge mellom utsikt til landsbyen eller dalen og nyte utsikten fra romslige balkonger.  

Typisk regional og internasjonal mat serveres på Monserrat Restaurant, som også har nydelig utsikt til bakketoppene rundt Sintra. Tivoli Sintra er også et utmerket sted for møter og forretningsarrangement, med et treningssenter på stedet, tallrike golfbaner i området og et bredt utvalg av aktiviteter organisert etter ønske.

Møt skjønnheten til magiske Sintra


Spaser gjennom brusteinsgatene for å oppdage supre restauranter, kafeer og butikker i nærheten. Hotellet har en sentral beliggenhet like ved Palácio Nacional de Sintra og ligger bare et kort stykke fra imponerende historiske steder inkludert Castelo dos Mouros, Palácio da Pena og Quinta da Regaleira.

Lei en bil og utforsk vingårdene i Colares, strendene på Cascais og de fortryllende klippene på Cabo da Roca – det vestligste punktet på det europeiske fastlandet. De uforglemmelige inntrykkene, førsteklasses service og den rolige atmosfæren til Tivoli Sintra danner et idyllisk sted for en romantisk ferie. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.