Tivoli Sintra Restauranger och Barer

Luís Baena, Tivoli Hotels nyligen utnämnde chefsköksmästare, ansvarar för utformningen och genomförandet av ett nytt tänkande kring det portugisiska köket. Eftersom han aldrig är rädd att experimentera, kan han använda många olika influenser och upplevelser från sin karriär som sträcker sig över 25 år. Hans kokkonst är alltid personlig, alltid distinkt och speglar hans många resor och upplevelser. Bland de städer där han arbetat på olika restauranger ingår Bryssel, Lissabon, Macau, Hong Kong och Rio de Janeiro. Han har varit chefsköksmästare på många 5-stjärniga hotell. Han har lärt sig av och arbetat tillsammans med några av de allra främsta internationella köksmästarna, som Paul Bocuse och Joël Robuchon.

Monserrate
Beundra de majestätiska Sintrabergen som håller dig sällskap under måltiden. Restaurangen erbjuder det allra finaste från det lokala och det internationella köket.

Öppettider:
Frukost kl. 07:00-10:30
Lunch kl. 12:30-15:00
Middag kl. 19:30-22:00

Panorama baren
Placerad i hotellets matsal, och det garanteras ett varmt välkomnande och betjäning med ett leende.

Öppettider:
Kl.11:00-01:00 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.