Tivoli Victoria Hotel Restauranter og Barer

Den nyligt udnævnte chefkok for Tivoli-hotellerne Luís Baenas koncept er det portugisiske køkken med et twist, og han er ansvarlig for implementeringen på Tivoli-hotellerne.
Hans egenart er frugterne efter mange rejser og oplevelser og eksperimentering med at kombinere dette. Han har arbejdet rundt omkring i verden i over 25 år, bl.a. som chefkok på internationale 5-stjernede hoteller. Han Paul Bocuse and Joël Robuchon som to af hans mest værdsatte lærere og samarbejdspartnere.

Gourmetrestaurant
Denne restaurant er beliggende på første sal, hvor den moderne, minimalistiske indretning er helt perfekt afstemt i forhold til det opfindsomme køkken, der styres af den berømte kok, Luis Baena. Fusionen mellem det traditionelle portugisiske køkken og det fjernøstlige køkken får munden til at løbe i vand. Populære retter omfatter feijoada, en gryderet med bønner og pølser, samt bacalhau com natas, torsk i flødesovs. Restauranten holder åbent fra tirsdag til søndag.

Sensorial International Cuisine Restaurant
Hvad er bedre end at starte dagen med en fantastisk self-service morgenmad med friske, lokale råvarer? Og middagen er en flot oplevelse og samtidig uformel.

Bartini Bar
En rund bar i lobbyen med en imponerende udsigt mod golfbanen. Nyd en snack, eller slap af med en trendy cocktail. Og hvis du elsker scones er stedet perfekt for dig, idet Bartini også serverer te og scones. Benyt det stille område som bibliotek, eller nyd barens tilbud i den udendørs lounge. Åben fra kl. 11.00 til 01.00.

Popbar
Modsat poolen og med udsigt over golfbanen ligger det perfekte sted til at nyde de varme eftermiddage på Algarve, særligt i det udendørs loungeområde. Denne bar, hvor der serveres cocktails, vin, champagne og cigarer, er åben fra kl. 18.30 til 01.00.

Chill by the Pool
Denne bar, med tjenerservering, holder åbent både dag og aften og ligger i forbindelse med den store pool, hvorfra der tilbydes et udvalg af grillretter, salater og gourmetsnacks.


 
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.