Tivoli Victoria Spa

Elements Spa By Banyan Tree
På Tivoli Victorias øverste etage er der mulighed for at slappe af. Her kan man nyde den bakkede udsigt over fairwayen på Victoria-golfbanen samt den fantastiske marina, mens man bliver forkælet af et team af professionelle thai-massører, trænet i Academia Banyan Tree i Thailand, i det imponerende 1200 m2 store wellnesscenter.

Der er 7 behandlingsrum, 1 indendørs opvarmet swimmingpool med terrasser, sauna, jacuzzi, hydro-massage og afslapningsområder. Alle behandlingerne har lange traditioner, der er blevet overleveret fra generation til generation.

Den kendteste (eller i det mindste den mest specielle) spa-behandling er pakken med varme sten, som varer i 180 minutter. Den er inspireret af Baryan Tree Spa, der har asiatisk oprindelse. Behandlingen starter med eksfoliering, som er baseret på havalger, og som fjerner de døde hudceller. Indpakning af kroppen og ansigtsmassage efterfølges af en total rensning af kroppen, så den bliver klar til den blide massage med sesamolie og varme sten. Det giver tryk på kroppens energipunkter, så muskelspændinger løsnes op, og huden bliver sundere at se på. Blodomløbet forbedres og toksiner fjernes fra kroppen.

Af andre behandlinger kan f.eks. nævnes:

ANSIGTSBEHANDLINGER


  • Alle vores ansigtsbehandlinger begynder med en opkvikkende rygmassage efterfulgt af en ansigtsbehandling efter eget valg. Hver behandling afsluttes med en hoved-, nakke- og skuldermassage, hvor man vil opleve en følelse af total ekstase.
  • Anti-Ageing – Beregnet til moden hud og giver huden en mere fast, ungdommelig teint. Banyan-cleansing – Beregnet til alle hudtyper, forynger og fornyer huden. Tager kampen op mod linjer og rynker. Se dem blive udglattet med det samme. Denne ansigtsbehandling genopbygger hudens elasticitet.
  • Purifying – Denne ansigtsbehandling er beregnet til fedtet hud og fjerner urenheder i hudens øverste lag. Nu kan du gå fremtiden i møde med frisk hud.

MASSAGE

  • Essence of Earth – Læn dig tilbage og slap af, mens din massør masserer din trætte krop. Derefter vil behandleren med tommelfingrene tage fat på de mere ømme punkter, så man opnår fuld kropsbalance.
  • Island Dew – Udviklet til sensitiv hud. Til denne massage bruges Soothing Oil, en blanding af rose, plai, kamille og E-vitamin. Du vil opleve at få opfrisket dele af din krop, som du havde glemt, du havde.
  • Lomi Lomi - Denne massage, der stammer fra Hawaii, giver en dyb varme, idet massøren bruger sine tommelfingre, håndflader og albuer for at opnå maksimal virkning. Efter at have fået løsnet musklerne vil du føle dig som et helt nyt menneske med denne kropsbehandling.

Der tilbydes også en række hånd- og fodbehandlinger, inklusive manicure og pedicure samt hårfjerning med voks.


 
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.