Tivoli Victoria Hotelli Vilamoura

Tivoli ryhmän uusin helmi Algarvessa, vapaa-aika tulee ensin. Avautuen yli hotellin golfkentän väylien yhdessä alueen suurenmoisimmista lomakeskuksista, viiden tähden Tivoli Victoria hotelli tarjoaa teille kadehdittavan sijainnin Vilamourassa.

Nauttikaa uskomaton, monipuolinen loma!

Vaativalla Arnold Palmerin suunnittelemalla golfkentällä ja 11 muulla kentällä 10 kilometrin sisällä Tivoli Victoriasta, golfista pitäviä hemmotellaan valinnoilla! Erinomaiset näköalat yli viheriöiden avautuvat kaikista tämän hotellin huoneista ja sviiteistä! Järvillä, 3 ulkoilma uima-altaalla ja Tree Elements Spa’lla joka sisältää saunan, porealtaan ja sisäaltaan, löydätte useita väyliä joilla rentoutua ja virkistyä Algarven auringon alla!

Kauniin ympäristön panoraama näköalat ja mukava, ylellinen sisustus on tyypillistä majoitukselle kun taas hotellin nykyaikainen konferenssikeskus on täydellinen paikka pitää menestyksekäs kokous.

Voitte nauttia välimeren keittiön todellisia makuja, joita on korostettu hienostuneisuudella ja kahden kuuluisan portugalilaisen keittiömestarin luovuudella. Hotellissa on viisi erilaista ravintolaa ja baaria ja Vilamourassa monta lisää. Viiden minuutin ajomatkan päästä, löydätte tunnetun Vilamoura kasinon, kauniin huvivenesataman lukemattomilla baareilla, pubeilla, ravintoloilla ja kaupoilla, tennis- ja ratsastuskeskukset, elokuvateatterin ja monia rantoja!

Tivoli Victoria on keidas niille jotka etsivät rentouttavaa ja mukavaa lomaa! 
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.