Tivoli Victoria Hotelli Ravintolat ja Baarit

Luis Baenalla, joka äskettäin nimettiin Tivoli hotellien johtavaksi keittiömestariksi, on erilainen käsitys portugalilaisesta keittiöstä ja hän tulee olemaan vastuussa sen toteuttamisesta Tivoli hotelleissa.
Tämä hänen keittiönsä erilaisuus on tulos hänen monesta matkastaan ja kokemuksestaan sekä hänen kokemuksesta yhdistää näitä vaikutteita. Yli 25 vuoden ajan hän on työskennellyt ympäri maailmaa, sisältäen aseman johtavana keittiömestarina kansainvälisissä viiden tähden hotelleissa. Hänen mielestään Paul Bocuse ja Joël Robuchon ovat olleet kaksi hänen arvokkaimmista opettajistaan ja yhteistyökumppaneistaan.

Gourmet ravintolat
Sijoitettu ensimmäiseen kerrokseen, uudenaikainen minimaalinen sisustus täydentää täydellisesti kuuluisan keittiömestari Luis Baenan kekseliästä keittiötä. Yhdistäen perinteiset Portugalin maut Kaukoidän makuihin, tulokset ovat todellakin veden kielelle tuovia. Suositut perusruoat sisältävät feijoadan; papu- ja makkaramuhennos, ja bacalhau com natas; turskaa kermakastikkeessa. Avoinna illalliselle tiistaista sunnuntaihin.

Aistikas kansainvälisen keittiön ravintola
Mikä parempi alku päivälle kuin kuin fantastinen oman palvelun aamiainen tuoreilla, paikallisilla luonnontuotteilla? Ja illallinen on yhtä tyylikäs kuin rento.

Bartini baari
Tämä pyöreä hallibaari suo vaikuttavan näköalan yli golfkentän. Viekää itsenne välipallale tai rentoutukaa sivistyneellä cocktaililla. Teeleivistä pitävät ovat onnekkaita myös koska Bartini tarjoaa myös kermateetä. Käyttäkää hiljaisempaa aluetta kirjastona, tai nauttikaa kaikesta mitä baari tarjoaa alfresco, ulkoilma aulassa. Avoinna klo: 11.00 – 01.00.

Popbaari
Uima-allasta vastapäätä ja avautuen yli golfkentän väylien, tämä on täydellinen kohde tuntea Algarven lämpimät myöhäisiltapäivät, erityisesti ulkoilma hallialueella. Tämä cocktail-, viini-, shampanja- ja sikaribaari on avoinna klo: 18.30-01.00.

Rentoutukaa uima-altaalla
Auki klo: 11.00 – 19.00 tarjoilija palvelulla, tämä pääaltaan tukibaari tarjoaa valikoiman grilliruokia, salaatteja ja gourmet välipaloja.


 
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.