Tivoli Victoria Kylpylä

Banyan Tree ainesosa kylpylä
Tivoli Victorian yläkerros on paikka jossa rentoutua. Täällä voitte nauttia laajoista näköaloista yli Victoria golfkentän väylien ja myös häikäisevän huvivenesataman samalla kun ryhmä ammattitaitoisia Academia Banyan Tree´ssä, Thaimaassa koulutettuja terapeutteja hemmottelee teitä tässä vaikuttavassa 1200m² hyvinvointikeskuksessa.

On seitsemän hoitohuonetta, yksi lämmitetty sisäallas (Vitality-allas) terasseilla, saunalla, porealtaalla, vesihieronnalla ja rentoutumisalueilla. Kaikki hoidot ylpeilevät pitkällä sukuperällä, jotka ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle.

Tämän kylpylän tunnushoito ( tai ainakin erikoisin) on 180 minuutin kuuman kiven paketti. Se on inspiroitu alkujaan aasiasta olevasta Banyan puu kylpylästä, se alkaa kuorinnalla, joka perustuu merileviin, poistamaan kuolleet solut. Sitä seuraavat vartalokääre ja kasvohieronta täydellisellä vartalonpuhdistuksella, valmistaen vartaloa pehmeään, kuuman kiven hierontaan seesamoöljyllä. Tämä ponnistaa painetta energiapisteissä, lieventäen lihasjännitystä ja edistäen tervettä ihoa, verenkiertoa ja vartalon kuona-aineiden poistoa.

Toiset hoidot sisältävät, mutta eivät ole todellakaan rajoitu niihin, seuraavaa:

KASVOHOIDOT

  • Kaikki kasvohoitomme alkavat virkistävällä selkähieronnalla, jota seuraa valitsemanne kasvohoito. Jokainen hoito loppuu pää-, niska- ja olkapäähierontaan käärimään teidät täydelliseen ekstaasin tunteeseen.
  • Ikääntymistä ennaltaehkäisevä – Sopiva aikuisiholle, tämän kasvohoidon seurauksena saatte kiinteämmän, nuoremman ihon. Banyan puhdistus – Sopiva kaikille ihotyypeille, tämä kasvohoito nuorentaa ja elvyttää ihoanne. Toimien jo oleviin viivoihin ja ryppyihin, katsokaa miten ne pehmenee silmienne edessä. Tämä kasvohoito palauttaa ihonne joustavuuden.
  • Puhdistava – Suunnattu rasvaiselle iholle, tämä kasvohoito poistaa täysin epäpuhtaudet ihon pintakerroksista. Raikaskasvoinen voi olla tulevaisuutenne kuten myös menneisyytenne.

HIERONNAT


  • Maan olennainen – Mene makuulle ja rentoudu kun hierojasi hieroo pitkillä vedoilla väsynyttä vartaloasi. Myöhemmin, terapeutin peukalot hierovat painopisteitäsi saadakseen aikaan täydellisen vartalon tasapainon.
  • Saarikaste – Suunniteltu erityisesti herkkä iho mielessä , tämä hieronta käyttää rauhoittavaa öljyä, ruusun, plain, kamomillan ja E-vitamiinin sekoitusta. Virkistää kehonosia joita olet unohtanut että sinulla on ollut.
  • Lomi Lomi – Syntynyt Hawaijilla, lämpö jonka tästä hieronnasta saa on syvä, jolloin hieroja käyttää peukaloita, kämmeniä ja kyynärpäitä suurinta mahdollista vaikutusta varten. Rentouttaen lihaksia, tunnet itseäsi täysin uudeksi ihmiseksi tämän vartalohoidon jälkeen.

Tarjolla on myös valikoima käsi- ja jalkahoitoja, sisältäen manikyyrin ja pedikyyrin, kuten myös ihokarvoja poistavat kääreet.


 
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.