Algarve Campos de golf

Het Tivoli Victoria is het golfparadijs op aarde. Het concept wil een unieke golfervaring creëren waarbij de kwaliteit en het aantal banen alleen worden geëvenaard door het gemak waarmee er op gespeeld kan worden. Het hotel kijkt uit over de prachtige door Arnold Palmer ontworpen Victoriabaan, die als een van de beste bekend staat in Europa. Daarnaast liggen twee andere geweldige banen, Millennium en Laguna, op loopafstand van het hotel. Er is een gratis pendeldienst beschikbaar naar de andere banen van Vilamoura (de door Frank Pennink ontworpen Old en Pinhal en de fantastische door Donals Steel ontworpen 27 holes van Vila Sol) en Amendoeira (de Faldo en de O’Connor Jr). 8 banen voor de duer nog niet voldoende? Er liggen in totaal 29 banen binnen een straal van 60 km.

De speciale golfbalie in het hotel regelt exclusieve aanbiedingen (waaronder gagarandeerde aanvangstijden op verschillende banen) en speciale prijzen op alle golfbanen in de Algarve. Het hotel beschikt over een green, toegang tot de verschillende oefenafslagplaatsen op Victoria, Millennium en Laguna en vanuit de exclusieve kleedkamers hebt u rechtstreeks toegang tot het ondergrondse buggybark, waarmee u direct de Victoriabaan op kunt rijden. Wat uw handicap ook is, het Tivoli Victoria garandeert u maximale speeltijd op een maximum aantal banen met maximaal comfort. 
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.