Tivoli Victoria Hotel Vilamoura

In de meest recente troef van de Tivoli Groep in de Algarve staat vrije tijd en ontspanning voorop. Met uitzicht over de fairways van de golfbaan van het hotel in een van de meest spectaculaire resorts van de regio, biedt het 5-sterren Tivoli Victoria hotel u een benijdenswaardige locatie in Vilamoura.

Geniet van een heerlijke, allround vakantie!

Met een uitdagende golfbaan die werd ontworpen door Arnold Palmer en 11 andere banen binnen 10 kilometer van het Tivoli Victoria, hebben golfliefhebbers keus te over! Met meren, 3 buitenzwembaden en de Tree Elements Spa met onder andere een sauna, bubbelbad en binnenzwembad, hebt u voldoende mogelijkheden om te ontspannen en af te koelen onder de zon van de Algarve!

Panoramisch uitzicht op de schitterende omgeving en een comfortabele, luxe inrichting kenmerken de accommodatie. Het moderne conferentiecentrum van het hotel is de perfecte locatie voor een succesvolle bijeenkomst.

U kunt genieten van de echte smaken van de Mediterrane keuken, die nog beter tot hun recht komen door de vaardigheden en creativiteit van twee vermaarde Portugese chefs. Er zijn 5 verschillende restaurants en bars in het hotel en nog veel meer in Vilamoura zelf. Op vijf minuten rijden vindt u het beroemde Vilamoura Casino, de schitterende jachthaven met tal van bars, pubs, restaurants en winkels, tennis- en paardrijclubs, een bioscoop en voldoende stranden.

Het Tivoli Victoria is een oase voor wie op zoek is naar ontspanning en een heerlijke vakantie! 
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.