Tivoli Victoria Hotel Restaurants en Bars

Luis Baena, die onlangs tot Chef-kok werd benoemd van Tivoli Hotels, heeft een andere wending gegeven aan het concept van de Portugese keuken en hij is verantwoordelijk om dit in de Tivoli Hotels te implementeren. Het karakteristieke van zijn keuken is het resultaat van zijn vele reizen en belevenissen en zijn experimenten met de combinatie van deze invloeden. Hij werkt al 25 jaar over de hele wereld, waaronder als Chef-kok in internationale 5-sterrenhotels. Hij beschouwt Paul Bocuse en Joël Robuchon als zijn grote leermeesters en waardevolle collega’s.

Gourmet Restaurant
Dit restaurant, dat zich op de eerste verdieping bevindt, is modern en minimalistisch ingericht en sluit perfect aan op de creatieve keuken van chefkok Luis Baena. Door het vermengen van Portugese en Oriëntaalse invloeden zijn de resultaten van zijn werk om van te watertanden. De populaire gerechten zijn onder meer ‘feijoada’, een stoofpot van bonen en vlees, en ‘bacalhau com natas’, ofwel kabeljauw met roomsaus. U kunt er van dinsdag tot zondag uw avondmaaltijd nuttigen.

Sensorial International Cuisine Restaurant
Hoe kunt u uw dag nu beter beginnen dan met een zelfbedieningsontbijt bestaande uit verse en natuurlijke plaatselijke producten. En het diner is even stijlvol als informeel.

Bartini Bar
Deze ronde bar in de lobby biedt een indrukwekkend uitzicht op de golfbaan. Knabbel aan een snack of ontspan met een subtiele cocktail. Ook liefhebbers van scones hebben geluk, want de Bartini Bar biedt tevens de echte Britse theemaaltijd met deze lekkernijen. Gebruik het rustige gedeelte als ibliotheek, of geniet van alles dat deze bar biedt al fresco, in de buitenlounge. Geopend van 11.00 tot 01.00 uur.

Popbar
Deze bar, gelegen tegenover het zwembad en met uitzicht op de fairways van de golfbaan, is de perfecte plek om van de zwoele namiddagen in de Algarve te genieten, vooral in de loungegebieden buiten. Deze cocktail-, wijn-, champagne- en sigarenbar is open van 18.30 tot 01.00 uur.

Chill by the Pool
Deze bar, die van 11.00 tot 19.00 uur open is mét bediening, is speciaal bedoeld voor het centrale zwembad en biedt een keur aan gegrilde gerechten, salades en heerlijke snacks.


 
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.