Tivoli Victoria Spa

Elements Spa van Banyan Tree
De bovenste verdieping van het Tivoli Victoria is dé plek om je te ontspannen. Van hieruit hebt u een overweldigend uitzicht op de fairways van de Victoria golfbaan en ook op de prachtige jachthaven. Ondertussen wordt u natuurlijk in dit 1200 m2 grote indrukwekkende wellnesscentrum in de watten gelegd door een team van professionele therapeuten die hun opleiding hebben genoten aan de Academia Banyan Tree in Thailand.

Er zijn zeven behandelruimtes, één verwarmd binnenbad (de Vitality Pool) met terrassen, sauna, jacuzzi, hydromassage en ruimtes om te ontspannen. Alle behandelingen hebben een lange geschiedenis, want ze zijn van generatie op generatie doorgegeven.

Het handelsmerk (of in ieder geval de meest speciale behandeling) van deze spa is de pakking met hete stenen gedurende 180 minuten. Geïnspireerd door de Aziatische oorsprong van de Banyan Tree Spa begint deze behandeling met een peeling op basis van zeealgen om dode huidcellen te verwijderen. Een lichaamspakking en een gezichtsbehandeling worden gevolgd door een complete lichaamsreiniging waarbij het lichaam met sesamolie wordt voorbereid op de massage met de zachte, hete stenen. Hierdoor wordt druk uitgeoefend op de energiepunten, wat weer leidt tot verlichting van de spierspanning. Ook wordt zo een gezonde huid bevorderd, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en giftige stoffen worden het lichaam uitgedreven.

Andere behandelingen zijn onder andere de volgende (en nog veel meer):

GEZICHTBEHANDELINGEN

  • Al onze gezichtsbehandelingen beginnen met een stimulerende rugmassage, gevolgd door de door u gekozen behandeling. Elke behandeling eindigt met een hoofd-, nek- en schoudermassage om u in een staat van totale verrukking te brengen.
  • Anti-aging – Deze gezichtsbehandeling, bedoeld voor de rijpe huid, leidt tot een stevigere en jongere huid. Reiniging met banyan – Deze gezichtsbehandeling, die geschikt is voor alle huidtypen, verjongt en verlevendigt uw huid. De bestaande lijnen en rimpels worden aangepakt en worden zichtbaar zachter en ronder. Deze gezichtsbehandeling maakt uw huid weer elastisch.
  • Zuivering – Met deze behandeling, die speciaal bedoeld is voor de wat vettere huid, worden onzuiverheden verwijderd in de bovenste lagen van de opperhuid. U kunt de toekomst - én uw verleden - met hernieuwde blik (tegemoet) zien.

MASSAGES

  • Essence of Earth – Ga op uw rug liggen en ontspan als de masseur uw vermoeide lichaam met lange, rustige halen masseert. Later zal de therapeut met zijn duimen stevig uw drukpunten masseren om uw lichaam volledig in balans te krijgen.
  • Island Dew – Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze massage gebruikt Soothing Oil, een mengsel met extracten van de roos, van plai en kamille en van vitamine E. Verfris de delen van uw lichaam waarvan u het bestaan vergeten had.
  • Lomi Lomi – Een hawaiiaanse massage. De warmte die de masseur met deze massage opwekt is intens door het gebruik van duimen, palmen en ellebogen voor een maximaal effect. Na deze lichaamsbehandeling, waarbij de spieren flink los gemaakt worden, zult u zich als herboren voelen.

We bieden ook een serie hand- en voetbehandelingen, waaronder manicure en pedicure, alsmede ontharingsbehandelingen met wax.


 
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.