Hotell Tivoli Victoria Vilamoura

På Tivoligruppens nyeste perle i Algarve kommer fritid først. Med utsikt over hotellets golfbane på et av regionens mest spektakulære feriesteder, tilbyr 5-stjernersTivoli Victoria hotell deg en misunnelsesverdig beliggenhet i Vilamoura.

Nyt en fabelaktig, allsidig ferie!

Med en utfordrende golfbane designet av Arnold Palmer og 11 andre baner innen 10 kilometer fra Tivoli Victoria, vil golfelskere være bortskjemt med gode valg! Alle hotellets rom og suiter har spektakulær utsikt over greenene! Med innsjøer, 3 utendørs svømmebasseng og Tree Elements Spa som inkluderer en badstue, boblebad og utendørs basseng, vil det ikke være mangel på måter å slappe av og roe deg ned på, under Algarves sol!

Panoramautsikt over de vakre omgivelsene og komfortabel, luksuriøs innreding karakteriserer innkvarteringen, mens hotellets moderne konferansesenter er det perfekte stedet for å holde et vellykket møte.

Du kan nyte de ekte smakene fra middelhavets kjøkken, forsterket av raffinementet og kreativiteten til to berømte portugisiske kokker. Det er 5 ulike restauranter og barer på hotellet og mange flere i Vilamoura. Innen fem minutters kjøretur finner du det berømte Casino Vilamoura, den vakre havna med tallrike barer, puber, restauranter og butikker, tennis og ridesentre, en kino og rikelig med strender!

Tivoli Victoria er en oase for de som er på jakt etter en avslappende og morsom ferie! 
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.