Hotell Tivoli Victoria Restauranter og Barer

Luís Baena, som nylig ble utnevnt til Executive Chef for Tivoli hotellene, har et konsept av portugisisk mat med en ny vri, og vil være ansvarlig for å implementere dette på Tivoli hotellene.
Den egenartede stilen hans er frukten av ulike turer og opplevelser, og han eksperimenterer med kombinasjonen av disse påvirkningene. I over 25 år har han jobbet over hele verden, og blant annet har han vært Executive Chef på flere internasjonale 5-stjerners hoteller. Han mener at Paul Bocuse og Joël Robuchon har vært to av av hans mest verdifulle lærere og samarbeidspartnere.

Gourmet Restaurant
Ligger i første etasje. Den moderne minimalistiske innredningen utfyller det oppfinnsomme kjøkkenet til den berømte kokken, Luis Baena. Fusjon av tradisjonelle portugisiske smaker blandet med smaker fra Østen. Resultatet er overveldende. Populære standard retter omfatter: Feijoada, stuing av bønner og pølser, og bacalhau com natas, torsk i fløtesaus. Åpent for middag fra tirsdag til søndag.

Sensorial International Cuisine Restaurant
Hva er en bedre start på dagen enn en fantastisk self-service frokost av ferske, naturlige lokale produkter. Middagen er en stilig opplevelse selv om den er uformell.

Bartini Bar
Denne sirkulær lobbybaren tilbyr en imponerende utsikt til golfbanen. Ta en snack eller slapp av med en sofistikert cocktail. Scone-elskere er heldige da Bartini også tilbyr te med fløte. Bruk det roligere området som bibliotek, eller nyt alt baren tilbyr al fresco, på utendørsterrassen. Åpen fra 11.00 til 01.00.

Popbar
Ligger på motsatt side av bassenget og med utsikt til den nærliggende golfbanen. Dette er det perfekte stedet å nyte varme late ettermiddager i Algarve, særlig området utenfor lounge området. Denne cocktail, vin, champagne og sigar baren er åpen fra 18.30 til 01.00.

Chill ved bassenget
Åpen fra 11.00 til 19.00 med kelner service. Denne betjente baren ved hoved- bassenget tilbyr et utvalg av grillmat, salater og gourmet snacks.


 
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.