Tivoli Victoria Spa

Elements Spa By Banyan Tree
Den øverste etasjen på Tivoli Victoria er stedet til å gå for å slappe av. Her kan du nyte feiende flott utsikt til den nærliggende Victoria golfbanen og til den fantastisk havnen, mens du blir bortskjemt i det imponerende veværesenteret av et team med profesjonelle terapeuter med utdanning fra Academia Banyan Tree, i Thailand.

Det er syv behandlingsrom, et oppvarmet innendørs svømmebasseng (Vitality Pool) med terrasser, badstue, boblebad, hydro-massasje og velvære områder. Alle behandlinger kan skryte av en gammel herkomst, som har gått igjen fra generasjon til generasjon.

Signaturbehandlingen (eller i hvert fall den mest spesielle) i denne spaen er Hot Stone pakken på 180 minutter. Inspirert av asiatisk opprinnelse fra Banyan Tree Spa, starter den med en peeling, basert på marinealger, for å fjerne døde celler. En kroppsinnpakning og ansikts massasje blir etterfulgt av en komplett kroppsrensing, og forbereder kroppen til den myke massasjen med varme steiner og sesamolje. Dette utøver press på energipuktene, lindrer muskelspenninger og fremmer en sunn hud, sirkulasjon og eliminering av giftstoffer fra kroppen.

Andre behandlinger inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende:

ANSIKT

 • Alle våre ansiktsbehandlinger begynner med en styrkende rygg massasje etterfulgt av ditt valg av ansiktsbehandling. Hver behandling avsluttes med hode, nakke og skulder massasje til å hylle deg inn i en følelse av total ekstase.
 • Anti-Aging - rettet mot moden hud. Denne ansiktsbehandlingen vil resultere i en fastere, mer ungdommelig hud. Banyan rensing - Passer for alle hudtyper. Denne typen forynger og oppliver huden. Virker flott på eksisterende linjer og rynker og får dem glattet ut. Denne ansiktsbehandlingen gjenoppretter hudens elastisitet.
 • Rensing – Målrettet mot fet hud. Denne ansiktsbehandlingen tar bort
  urenheter i det øverste epidermiske laget. Et friskt ansikt kan bli din
  fremtid samtidig være din fortid.

MASSASJER


 • Essence of Earth – Len deg tilbake og slapp av mens massøren tilfører lange, avslappende strøk til til din slitne kropp. Etterpå vil terapeuten presse på forskjellige punkt med fingertuppene for å oppnå en full kroppsbalanse.
 • Island Dew - Designet med tanke på sart hud. Man bruker en myk olje til denne massasjen, en blanding av roser, plai, kamille og vitamin E. Forfrisker deler av kroppen du hadde glemt du hadde.
 • Lomi Lomi – Skapt på Hawaii. Varmen som genereres fra denne massasjen er dyp. Massøren bruker fingertuppene, håndflatene og albuene for maksimal effekt. Musklene løsner opp og du vil føle deg som et helt nytt menneske etter denne kroppsbehandlingen.

Det er også en rekke behandlinger for hender og føtter, inkludert manikyre og pedikyre, samt voksing.


 
 • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.