Tivoli Victoria Hotell Restauranger och Barer

Luís Baena, som nyligen utnämndes till chefsköksmästare för Tivoli Hotels, har skapat ett eget koncept av den portugisiska kokkonsten och kommer att vara ansvarig för att genomföra detta vid Tivoli Hotels.
Det karaktäristiska för detta kök är upplevelserna från hans olika resor och han exprimenterar med en blandning av dessa influenser. Under 25 år har han arbetat över hela världen, inklusive varit chefsköksmästare på internationella 5-stjärniga hotell. Han ser Paul Bocuse och Joël Robuchon som dom två allra mest betydande lärarna och samarbetspartners.

Gourmet restaurang
Den moderna minimaliska inredningen, med läge på första våningen, kompletterar den kända köksmästaren Luis Baenas innovativa kokkonst. De traditionella smakerna i Portugals kök förenas med Fjärran Österns smaker så att resultatet blir verkligt aptitretande. Populär basmat inkluderar feijoada; bön- och korvstuvning, och bacalhau com natas; torsk i gräddsås. Öppen för middag från tisdag till söndag.

Sensorial International Cuisine Restaurant
Vad är en bättre start på dagen än en fantastisk frukostbuffé med färska, lokala naturprodukter. Och middagen är en lika elegant upplevelse som den är informell.

Bartini baren
Denna runda lobbybar ger en imponerande utsikt över golfbanan. Ta för dig själv av tilltugg eller slappna av med en sofistikerad cocktail. Den som tycker om scones är också lycklig, eftersom Bartini även erbjuder gräddte. Använd det lugnare utrymmet som bibliotek, eller ta något som baren erbjuder i det fria, på utomhusloungen. Öppen från 18:30 till 01:00.

Popbaren
Opposite the pool and facing the fairways of the golf course, this is the perfect destination to savour the warm late afternoons of the Algarve, especially so in the outside lounge area. This cocktail, wine, champagne and cigar bar remains open from 18:30 to 01:00.

Slappna av vid poolen
Öppen från 11:00 till 19:00 med servitörsbetjäning, erbjuder denna bar för huvudpoolen ett urval grillrätter, sallader och gourmet-tilltugg.


 
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.