Tivoli Victoria Spa

Elements Spa By Banyan Tree
Tivoli Victorias övre våning är platsen att slappna av. Här kan du njuta av av härlig utsikt över Victoria golfbanas fairways och även av den strålande marinan samtidigt som du blir bortskämd i detta imponerande 1200 m2 stora hälsocenter av en grupp professionella terapeuter utbildade i Academia Banyan Tree, i Thailand.

Det finns sju behandlingsrum, en uppvärmd inomhuspool med terrasser, en bastu, jacuzzi, hydromassage och avslappningsområden. Alla behandlingar har funnits under generationer och ger ett längre liv.

Signaturbehandlingen (eller åtminstone den mest speciella) på detta spa är Heta stenar-paketet på 180 minuter. Med inspiration från det asiatiska banjanträdsspat, börjar det med en exfoliering, baserad på havsalger för att ta bort döda hudceller. En kroppsmask och en ansiktsmassage följs av en komplett kroppsrengöring, för att förbereda kroppen för den mjuka, heta stenmassagen med sesamolja. Detta ger tryck på energipunkterna, frigör muskelspänningar och stimulerar en frisk hy, blodcirkulationen och eliminerar gifter från kroppen.

Andra behandlingar inkluderar, men är absolut inte begränsade till, följande:

ANSIKTSBEHANDLINGAR

  • Alla våra ansiktsbehandlingar börjar med förfriskande ryggmassage, och efteråt ansiktbehandlingen du har valt. Alla slutar med huvud-, nack- och axelmassage för att linda in dig i en fullkomlig känsla av extas.
  • Anti-Ageing – lämplig för mogen hy, som resultat efter den här ansiktsbehandlingen får ni fastare, yngre hy. Banyas rengöring – en lämplig ansiktsbehandling för alla hudtyper, som föryngrar och förenyar din hy. Suddar ut på existerande linjer och rynkor - se hur de mjuknar inför dina ögon. Den här ansiktsbehandlingen återställer hudens elasticitet.
  • Rengörande – med sikte på fet hy, tar denna ansiktsbehandling helt bort orenheter från hudens ytterskikt. Ett fräscht ansikte kan vara din framtid liksom det förgångna.

MASSAGE

  • Jordens väldoftande essens – lägg dig ner eller slappna av när massören masserar din trötta kropp med långa rörelser. Senare, masserar terapeuten dina punkter med sina tummar för att åstadkomma en fullkomlig kroppsbalans.
  • Ödagg – denna massage som är designad speciellt med tanke på känslig hy, använder lugnande olja, blandning av rosa, plai, kamomill och E-vitamin. Fräschar upp kroppsdelar som du glömt bort.
  • Lomi Lomi – född på Hawaii, värmen av denna massage är djup, då massören använder tummar, handflator och armbågar för största möjliga effekt. Genom att slappna av musklerna, känner du dig som en helt ny person efter den här kroppsbehandlingen.

Vi erbjuder också ett urval hand- och fotbehandlingar, inklusive manikyr och pedikyr, liksom även hårborttagningsvaxning.


 
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.