Tivoli Palacio de Seteais Hotel, Sintra Ligging

GPS coördinaten: Geografische breedte 38°47'48.73"N Lengte 9°23'58.37"W

Het leven zit vol kleine verrassingen – en er is niets eenvoudiger en leuker dan 's morgens het raam van uw kamer opendoen om te genieten van het adembenemende uitzicht op het omringende landschap. Het hotel biedt ook een prachtig uitzicht op het Palácio de Pena, het Penapaleis, een 19e eeuwse mengeling van de verschillende bouwstijlen die werden bewonderd door de koning van die tijd, Dom Fernando II.

Het Tivoli Palácio de Seteais ligt op maar 22 km van de internationale luchthaven van Lissabon, ook wel bekend als vliegveld Portela, en op maar 1,5 km van het treinstation van Sintra en op 15 km van de jachthaven. Er zijn ook privétransfers beschikbaar, kijk hier voor de tarieven

Dwaal door het doolhof dat grenst aan de perfect onderhouden tuinen van het hotel. Of geniet er eenvoudigweg van vanuit de bar of het restaurant. Of u nu een actieve of passieve houding aanneemt, het Palácio de Seteais voorziet in beide gedachtegangen – en in alles wat daar tussenin zit. 
  • Tivoli Palácio de Seteais
  • Tivoli Palácio de Seteais
  • Tivoli Palácio de Seteais

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.