Hotel Tivoli Lisboa, Lisboa

Hotel Tivoli Lisboa ønsker deg velkommen til Portugals livligste by!

At landemerke i Lisboa!

Dette 5-stjerners hotellet ligger på Avenida da Liberdade midt i Lisboas hjertet. Dette er en av byens beste beliggenheter og har blitt en geografisk referanse for “lisboetas”. Hotellet ligger like ved mange eksklusive butikker, berømte restauranter og noen av byens viktigste showscener. Portugisiske fortau i mosaikk og små tibakksforretninger skaper en kontrast blant hovedstandens stor nasjonale banker og moderne kontorbygninger. Her er du bare et steinkast unna Lisboas hovedattraksjoner og byens mange klassiske hjørner, slik som kafeene Nicola og Brasileira som ligger i byens sentrum. Moderne gastronomi kan du finne blant de stilige barene og restaurantene i det nye området Chiado. Nyt en naturskjønn tur med trikken opp til det majestetiske middelalderslottet nær boligområde Alfama eller ta deg en rolig spasertur i parken Eduardo VII Park, begge deler ligger like i nærheten.

Tradisjonell service med moderne komfort

Tivoli Lisboa er et ideelt hotell for de som er på jakt etter sjarm og personlig service fra et hotell som har etablert seg som et av hovedstadens landemerker. Hotellet ligger i en bygning fra 1930-årene som nylig er pusset opp for å tilby en tradisjonelt portugisisk innredning i kombinasjon med moderne fasiliteter. Komfortabel innkvartering, en bar på takket, med vakker utsikt over Brasserie Flo som tilbyr tradisjonelle og lekre retter gjør at Tivoli Lisboa som det perfekte stedet for feriegjester. Enten det gjelder et forretningsmøte eller en familiesammenkomst kan du reserverer hotellets flotte konferansesenter eller du kan glede deg selv med “Tivoli Experiences” på tilbud.

Alt dette bringes sammen for å gjøre Tivoli Lisboa til en luksusoase midt i hjerte av byen. 
  • Tivoli Lisboa
  • Tivoli Lisboa

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.