Het Cliff Bay Hotel Restaurants en Bars met een Michelinster

Verfijnde smaken en onberispelijke presentatie zijn het kenmerk van de Restaurants en Bars in het Cliff Bay. De chef-kok, Benoît Sinthon, creëert uitstekende schotels uit de Internationale en Mediterrane keuken en ook een Madeiraans palet.

Het Rose Garden Restaurant
Begin uw dag in de elegante omgeving van het Rose Gardenrestaurant met een grote selectie aan koude en warme gerechten voor het ontbijt, opgediend in buffetstijl. Er is ook een terras in open lucht voor wie zijn dag liever start met het milde klimaat en het fantastische uitzicht over de tuin tot aan de oceaan.

Voor het diner biedt het hotel een à la carte menu aan en een buffet met iedere dag een ander thema.

Ontbijt: Dagelijks van 7u tot 10.30u
Diner: Dagelijks van 19u tot 22u

Il Galo d’Oro
Het enige restaurant met een Michelinster op Madeira!
Voor gasten die een klassieke toets en een buitengewone gastronomische ervaring weten te waarderen, zet Galo d’Oro de deur open naar heerlijke mediterrane smaken.

Elke week is er een diner-dansant en het dagelijkse diner wordt ofwel à la Carte ofwel volgens een vastgelegd menu opgediend.

Gasten die liever à la Carte ontbijten kunnen hier terecht mits een extra toeslag, van 8u tot 10.30u

Blue Lagoon
Bij de zee en het zwembad kunt u dit prima restaurant ontdekken, met een grote keuze aan snacks en lichte gerechten om van te genieten bij de lunch van 12.30 tot 17u

De Cliff Bar & Bistro
Dit is de bar in de lobby beneden, met dagelijks live muziekopvoeringen. Geniet van een drankje of de traditionele namiddagthee, binnen of op het mooie tuinterras. De bistro is dagelijks geopend van 10.30u tot 01u (00.30u in de winter) en heeft ook een heerlijk menu met snacks en lunchschotels.

Cactus Bar
Klaar voor een korte pauze tijdens het zwemmen? Stap de Cactus Bar binnen voor een vruchtensapje en een snack of lichte maaltijd. Dagelijks van 10.30 tot 18u

Valentino’s Cocktailbar
Deze bar ligt bij het Il Galo d’Oro, waar u kunt relaxen bij zachte muziek terwijl u aan uw favoriete cocktail nipt.


 
Nederlands
  • restaurant_01.jpg
  • restaurant_02.jpg
  • restaurant_03.jpg
  • restaurant_04.jpg
  • restaurant_05.jpg
  • restaurant_06.jpg
  • restaurant_07.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.