The Cliff Bay Restauranger och Barer med Michelin stjärna

Förträffliga smaker och felfri presentation är ett varumärke på The Cliff Bays restauranger och barer. Chef kocken, Benoît Sinthon skapar enastående rätter av internationella och mellanhavets kök och även Madeiras smaker.

The Rose Garden restaurang
Börja dagen i den stiliga rosträdgårds restaurangen med ett stort urval kalla och varma rätter till frukost, serveras i buffé stil.  Det finns också en utomhus terass om ni hellre börjar dagen njutande av det milda klimatet och fantastiska utsikterna över trädgårdarna och oceanen.

Vid middagstid erbjuder hotellet en à la carte meny och också en buffé med olika teman varje dag.

Frukost: dagligen kl: 07.00-10.30
Middag: dagligen kl: 19.00-22.00

Il Galo d’Oro
Den enda restaurangen med Michelin stjärna på Madeira!
För dem som uppskattar en klassisk beröring och en verkligt betydande gastrono-misk erfarenhet, öppnar Il Galo d’Oro dörren till facinerande medelhavs smaker.

En gång i veckan är det middagsdans och daglig middag serveras à la carte eller från ordinarie menyn.

Gäster som hellre vill ha à la carte frukost kan njuta av den här mot extra avgift kl: 08.00-10.30

Blue Lagoon
Vid havet och simbassängen hittar ni denna härliga restaurang, erbjudande ett stort urval tilltugg och lätta rätter att njuta till lunch kl: 12.30-17.00

The Cliff Bar och Bistro
Det här är baren som ni hittar i nedre hallen, med levande musikföreställningar da-gligen. Njut av en drink eller det traditionella eftermiddags teet inomhus, eller på den härliga trädgårdsterassen. Bistrot är öppen dagligen kl: 10.30-01.00 (00.30 på vintern) och erbjuder också en smakfull meny för tilltugg och lunchrätter. 

Cactus Bar
Är ni redo för en liten paus samtidigt som ni är på poolområdet? Stig in i kaktus-baren för en fruktsaft och ett tilltugg eller en lätt mat. Dagligen kl: 10.30-18.00

Valentinos cocktailbar
Denna bar ligger bredvid Il Galo d’Oro, där ni kan slappna av med lugn musik, samtidigt som ni njuter av er favoritcocktail. 


 
Swedish
  • restaurant_01.jpg
  • restaurant_02.jpg
  • restaurant_03.jpg
  • restaurant_04.jpg
  • restaurant_05.jpg
  • restaurant_06.jpg
  • restaurant_07.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.