Kamers en Suites van het Cliff Bay Hotel, Madeira

TWINKAMER

De twinkamers van het Cliff Bay Hotel zijn ruim en elegant ingericht in lichte, luchtige tinten. Dit zijn uitstekende kamers, speciaal ontworpen voor uw comfort en ontspanning. De balkons zijn gemeubeld en u kunt kiezen tussen kamers met uitzicht op de tuinen, zijdelings op de zee of met zeezicht.

De marmeren badkamer heeft een dubbele wastafel, badkuip, aparte douche en haardroger.

Grote dubbele bedden, airconditioning en verwarming, flatscreen televisie, dvd- en cd-spelers, radiozenders op de tv, minibar, rechtstreekse telefoonlijn, kluis, faciliteiten om koffie en thee te zetten: enkele van de services die voorzien zijn.
Twin Rooms

JUNIORSUITE

Comfortabel, ruim en elegant, dat zijn de Juniorsuites met hun 14m² gemeubelde veranda met fantastisch uitzicht op de oceaan en de baai van Funchal. De totale oppervlakte van de suite bedraagt 48m² (veranda inbegrepen).

De leefruimte is eveneens ruim en comfortabel en grenst aan de slaapkamer. De en-suite badkamer is van marmer met dubbele wastafel, haardroger, badkuip en aparte douche.

De faciliteiten in de kamer bestaan uit flatscreen televisie, radiozenders op de tv, dvd- en cd-spelers, minibar, kluis, faciliteiten om koffie en thee te zetten, rechtstreekse telefoonlijn en airconditioning en verwarming.
Junior Suite

EXECUTIEVE SUITE

Het ultieme comfort in het Cliff Bay kunt u vinden in de Executieve Suite met 68m² totale oppervlakte, inclusief leefkamer met gemeubelde veranda met uitzicht op de tuinen van het hotel en zeezicht naar het westen, een en-suite badkamer en een wc met wastafel.

De faciliteiten in de kamer zijn dezelfde als die in de Juniorsuite.Executive Suite
 
Nederlands
  • rooms_01.jpg
  • rooms_02.jpg
  • rooms_03.jpg
  • rooms_04.jpg
  • rooms_05.jpg
  • rooms_06.jpg
  • rooms_07.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.