Tivoli Carvoeiro Hotel, Algarve, Portugal

Når du kommer til Lagoa hvor der er en duft af fyrretræer, johannesbrød og eukalyptustræer i luften, bydes du velkommen af synet af Tivoli Carvoeiro hotellet der ligger på en klippetop med udsigt over det uendelige Atlanterhav.

Et familevenligt tilflugtssted...

Beliggende i fiskerlandsbyen Carvoeiro, hvor farverige både flyder på turkisfarvet vand, byder dette hotel på faciliteter der vil tiltale gæster i alle aldre. Med to udendørs pools (en for børn), opvarmet indendørs pool og whirlpool, 12-hullers putting green, to tennisbaner, health club med massager og skønhedsbehandlinger, volleyball bane, bordtennis, badminton og bueskydningsfaciliteter er der noget for enhver smag! Alle værelser kan nemt tilpasses for voksne der rejser med små børn og de fleste af dem har dejlig havudsigt.

... med en billedskøn beliggenhed

Tivoli Carvoeiro byder på fire-stjernet komfort i en lille idyllisk landsby på Algarve-kysten. Det stille transparente vand skyller ind i de mange små bugte og strande tæt på hotellet, hvor det hvide sand venter på dit fodaftryk. Lige under Tivoli Carvoeiro hotellet kan du udforske den lille strand Vale Covo når tidevandet er lavt. Hotellet er beliggende mellem Albufeira (37 kilometer) og Portimão (15 kilometer) og kun 8 kilometer fra den kendte Praia da Rocha og tæt på den dynamiske marina Portimão og alle disse resorts mange barer, restauranter, butikker, strande og adskillige golfbaner. Dette fantastiske fire-stjernede hotel er beliggende i et fredeligt område der lader dig nyde freden i Algarves naturlige skønhed og med nem adgang til den underholdning og de faciliteter som denne populære feriedestination tilbyder.


 
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.