Tivoli Carvoeiro Hotell, Algarve, Portugal

Når du kommer til Lagoa vil duften av furu, johannesbrødfrukt og eukalyptustrær henge i luften. Du vil bli ønsket velkommen til synet av hotellet Tivoli Carvoeiro som ligger på en klippetopp med utsikt over det enorme Atlanterhavet.

Et familievennlig sted...

Hotellet ligger i fiskerlandsbyen Carvoeiro der fargerike båter flyter på det turkise vannet og dette flotte hotellet tilbyr fasiliteter som vil appellere til gjester i alle aldre. Med to utendørs svømmebasseng (et barnebasseng), et oppvarmet innendørs svømmebasseng og et boblebad, samt en 12-hulls putting green, to tennisbaner, et treningsstudio som tilbyr massasje og skjønnhetsbehandlinger, en volleyballbane, et ping-pong-bord, badminton og bueskytterutstyr tilbyr dette hotellet aktiviteter for enhver smak! Alle rommene kan enkelt tilpasses voksne som reiser med små barn og de aller fleste av dem har en flott utsikt over havet.

... med en perfekt beliggenhet


Tivoli Carvoeiro tilbyr 4-stjerners komfort i en liten, pittoresk landsby på kysten av Algarve. Det rolige og klare vannet skyller opp i små viker og strender som ligger like ved hotellet, der den hvite sanden strekker seg utover og venter på dine fotspor. Like nedenfor hotellet Tivoli Carvoeiro ligger den lille stranden Vale Covo som er et spenneden sted å utforske når det er lavvann. Hotellet ligger mellom Albufeira (37 kilometer) og Portimão (15 kilometer) og bare 8 kilometer fra berømte Praia da Rocha. Hotellet ligger også en kort kjøretur unna den dynamiske havnen Portimão der alle ressortene byr på mange restauranter, barer, butikker, strender og flere golfbaner Disse fantastiske 4-stjerners hotellene ligger på et avsidesliggende område som lar deg nyte Algarves naturlige og rolige skjønnhet, men som likevel sørger for enkel tilgang til underholdning og fasiliteter som denne populære feriedestinasjonen har å by på.


 
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.