Tivoli Carvoeiro Hotel, Algarven, Portugalin

Kun saavutte Lagoaan jossa mäntyjen, johanneksen leipäpuun ja eukalyptus puiden maisema leijuu ilmassa, teidät toivotetaan tervetulleiksi näkymällä Tivoli Carvoeiro hotellista joka sijaitsee kallion päällä, avautuen yli valtavan Atlantin valtameren.

Perheystävällinen lepopaikka...

Sijoitettu Carvoeiro kalastajakylään, jossa värikkäät veneet kelluvat turkoosinvärisissä vesissä, tämä uskomaton hotelli tarjoaa tilat jotka miellyttävät kaikenikäisiä vieraita. Kahdella ulkoima uima-altaalla (yksi lapsille), lämmitetyllä sisäaltaalla ja porealtaalla, 12-reikäisellä puttausviheriöllä, kahdella tenniskentällä, terveysklubi tarjoaa hierontoja ja kauneushoitoja, lentopallokentän, pingispöydän, sulkapallo- ja jousiammunta tilat, on aktiviteettejä sopimaan jokaisen makuun! Kaikki huoneet ovat helposti soviteltavissa pikkulasten kanssa matkustaville aikuisille ja suurin osa niistä nauttii henkeäsalpaavista näköaloista yli valtameren.

... maalauksellisella täydellisellä sijainnilla

Tivoli Carvoeiro tarjoaa neljän tähden mukavuuden pienessä, maalauksellisessa kylässä Algarven rannikolla. Valtameren tyynet, läpinäkyvät vedet lipuvat lähellä hotellia olevin moneen pieneen luolaan ja rannalle, jossa valkoisen hiekan osuus odottaa jalanjälkiänne. Aivan Tivoli Carvoeiro hotellin alapuolella, Vale Covon pieni ranta on viehättävyys tutkia matalan vuoroveden aikaan. Sijoitettu Albufeiran (37 kilometriä) ja Portimãon (15 kilometriä) väliin ja vain 8 kilometrin päähän tunnetulta Praia da Rochalta, hotelli on lyhyen ajomatkan päässä dynaamisesta Portimão huvivenesatamasta ja kaikista lomakeskuksen monista ravintoloista, baareista, kaupoista, rannoista ja lukemattomista golf kentistä. Tämä fantastinen neljän tähden hotelli joka on sijoitettu syrjäiselle alueelle joka antaa teille mahdollisuuden nauttia Algarven luonnonkauneuden rauhallisuudesta samalla kun se tarjoaa pääsyn viihteelle ja virkistysmahdollisuuksille joita näiden tunnettujen lomakohteiden on tarjottava.


 
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.