Hotelli Tivoli Marina Vilamoura

Tivoli Marina Vilamoura sijaitsee kiireisen Vilamoura huvivenesataman ja yksityisen rannan välissä, tehden tästä yhden kadehdittavimmista sijainneista Algarvessa.

Viiden tähden yksityisyys ja mukavuus!

Täydellisesti rivissä olevat valkoiset jahdit tyynessä vedessä ja ääretön sininen horisontti ovat ensimmäiset näkymät jotka avautuvat tämän uskomattoman viiden tähden hotellin tyylikkäistä huoneista ja sviiteistä. Tyylikäs ja tilava, tulette välittömästi tuntemaan Tivoli Marina Vilamouran mukavuuden ja ystävällisen ilmapiirin.

Alapuolella oleva yksityinen ranta tarjoaa ravintolan ja oleskelubaarin, Tai Chi oppitunteja, hieronta-alueen ja erittäin mukavat aurinkotuolit. Suurella ulkoilma uima-altaalla aikuisille ja pienemmällä lapsille, terveysklubilla, poikkeuksellisella Angsana Spa’lla ja laajalla valikoimalla ravintoloita ja baareja, tulee olemaan vaikeaa lähteä hotellilta.

Aivan tämän keitaan ulkopuolella, eliitti Vilamoura Marina toivottaa tervetulleeksi muodikkaat jahdit ympäri maailmaa sen kellukkeille. Se tarjoaa loputtoman valikoiman ravintoloita, pubeja ja baareja kuten myös suositun kasinon ja suuret ulkoilma yöklubit trooppisilla teemoilla. Golfista pitävät tulevat olemaan tyytyväisiä tietäessään että neljä Algarven tunnetuimpaa golfkenttää on Vilamourassa ja hotellin ilmainen linja-autokuljetus vie teidät Oceânico Old Coursen, Oceânico Millenniumin, Oceânico Pinhalin, Vila Solin ja Oceânico Lagunan kentille. Tutkikaa alueen muita rantoja kuten Falésian, huvivenesataman ja Vilamouran rannat, vain lyhyen ajomatkan päässä. Lapsien kanssa matkustaville, vesipuistot ovat todistetusti aina parhaita päiväretkiä ja ne ovat kaikki helpon matkan päässä tältä hotellilta!

Tivoli Marina Vilamourassa, voitte nauttia parhaasta mitä Algarvella on tarjottavana!


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.