Bairro Alto Hotelli Lissabonissa Portugalin

Bairro Alto on alue joka on tunnettu sen sijainnista, kulttuurista ja eloisuudesta; se on huippupaikka vierailla kun olette Lissabonissa ja niin ollen, se ylpeilee yhdellä Lissabonin huippuhotellilla!

Astukaa ulos hotellista ja löydätte kaiken minkä voitte toivoa lyhyen kävelymatkan päässä; upeat ostospaikat nimillä kuten Hermes, Louis Vuitton ja Hugo Boss, sadoittain hyviä ravintoloita ja kahviloita sekä raitiovaunut ja mukulakivi kadut jotka kuvaavat tätä ihanaa kaupunkia.

Ja kun aurinko laskee, Bairro Alto herää eloon; Fadosta teatteriin, kaikki on täällä!

Joten mikä parempi paikka käydä kuin viiden tähden Bairro Alto hotelli? Käsittäen erinomaisesti kunnostetun 1700-luvun rakennuksen 55 huoneella ja 5 kerroksella, tämä on yksi hienoimmista Portugalin hotelleista. Ja historialla joka ulottuu 1600-luvun loppupuolelle, ylellisyydellä, 1920-luvun viehätyksellä ja uudenaikaisuudella jotka on erinomaisen kauniisti yhdistetty yleisillä alueilla ja sen jokaisessa huoneessa luomaan mukavan ja rentouttavan ilmapiirin.

Tulkaa sisälle hotelliimme ja astutte maailmaan joka on luotu kohteliaisuudesta jossa vieraanvaraisuuden hienoa taidetta viljellään; tyylikäs, tuttavallinen, hyvin yksilöllinen.


 
  • bg_home_b.jpg
  • bg_home_c.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.