Tivoli Coimbra Hotell läge

GPS koordinater: Breddgrad 40°12'51.39"N Längdgrad 8°25'59.84"W

Tivoli Coimbra ligger staden med samma namn, i hjärtat av Portugal. 110 km från Portos flygplats i landets norra del, är det bara cirka 190 km från Lissabons flygplats i söder.
Välj den bekvämaste och problemfriaste lösningen att komma till ditt hotell genom att reservera transport här.

Du hittar hotellet i ett bostadsområde i en förort tll Coimbra, med den kända Jardim Botânico da Universidade de Coimbra, universitetets botaniska trädgård, på bara en mils avstånd, liksom även Sé Velha de Coimbra, katedralen från 1100-talet. Det här är en av de bäst bevarade romanska byggnaderna i Portugal, och man behöver inte vara arkitekt för att beundra dess skönhet.

Andra landmärken som är sevärda i Coimbras centrum är Igreja de Santa Cruz, ett gotiskt mästerverk av ett kloster. Där finns också själva universitetet med klocktornet, Torre da Univerdisade, ett fint exempel på den skola som hörde till den tyska arkitekten Ludovices barockstil. Från den södra stranden av stadens flod, Mondego, kan du njuta av en enastående utsikt av den här och andra vackra universitetsbyggnader.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.