Tivoli Coimbra Hotell sted

GPS Koordinater: Breddegrad 40°12'51.39"N Lengdegrad 8°25'59.84"W

Tivoli Coimbra ligger i byen med samme navn, midt i hjertet av Portugal, 110 km fra Porto flyplass nord i landet. Det er litt lengre til Lisboas flyplass i sør, ca. 190 km.
Velg den mest komfortable og bekymringsløse måten å komme til hotellet ved å booke transfe her.

Du vil finne hotellet i Coimbras forstad, med den berømte Jardim Botanico da Universidade de Coimbra, universitetets botaniske hage, bare en kilometer unna så vel som Sé Velha de Coimbra, katedralen fra det 12. århundre. Dette er en av de best bevarte romanske bygninger i Portugal. Du trenger ikke være arkitekt for å beundre dens skjønnhet.

Andre attraksjoner verdt å sjekke ut i Coimbras bysenter inkluderer Igreja de Santa Cruz, et kloster som er et gotisk mesterverk. Du finner også selve universitetet med klokketårnet, Torre da Universidade, et fint eksempel på barokkstil fra den tyske arkitekten Ludovices. Fra sørsida av byens elv, Mondego, kan du nyte en fantastisk utsikt over denne og andre prominente universitetsbygninger.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.