Tivoli Sintra Hotel

Sintra är obeskrivligt vackert och hemlighetsfullt och har inspirerat konstnärer och poeter i århundraden. Tivoli Sintra är ett ljuvligt 4-stjärnigt hotell, som ligger i hjärtat av den här fängslande staden, mitt i ett förtrollande landskap med skogar och berg.

Gästernas rum och sviter är inredda med charmiga, traditionella möbler. Som gäst kan man välja mellan utsikt över byn eller över dalen och vyn från de rymliga balkongerna är underbar.  

Restaurang Monserrat, serveras utmärkt regional och internationell mat och härifrån har man flott vy över kullarna i Sintra. Tivoli Sintra passar också utmärkt för möten och företagsevents. Det finns ett gym, flera golfbanor i området och en mängd olika aktiviteter som kan arrangeras allt efter behov.

Upptäck magiska Sintras skönheten

Promenera längs kullerstensgator och upptäck utmärkta restauranger, kaféer och boutiquer i närheten. Hotellet har ett central läge, inte långt från Palácio Nacional de Sintra och det är nära till imponerande historiska sevärdheter som Castelo dos Mouros, Palácio da Pena och Quinta da Regaleira.

Man kan hyra bil och utforska vingårdar i Colares, Cascais stränder och de fascinerande klipporna Cabo da Roca, som är det europeiska fastlandets mest västliga punkt. Tivoli Sintra är en idyllisk plats för en romantisk semester med otroliga vyer, förstklassig service och lugna och sköna omgivningar. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.