Algarve Golfbaner

Tivoli Victoria er rett og slett en golfperle. Konseptet var å skape en unik golf opplevelse der kvalitet og antall baner kun blir overgått av den enkle tilgangen til å spille på dem. Hotellet har utsikt over de vakre fairwayene på Victoria, som er utformet av Arnold Palme og selvfølgelig anerkjent som en av de flotteste i Europa. To andre store baner, Millennium og Laguna, er innen gangavstand. Det er også en gratis skyttelbuss til andre Vilamoura baner ( Frank Pennink utformet Old og Pinhal og, den fantastiske 27 hulls banen, Vila Sol, er utformet av Donald Steel) og til Amendoeira banene (Faldo og O'Connor Jr). Er 8 baner like på dørstokken fortsatt ikke nok? Totalt er det 29 baner innenfor en radius på 60 km.

Hotellets dedikerte golf resepsjon vil arrangere eksklusive tilbud (herunder garanterte starttider på flere baner) og spesielle priser på alle golfbanene i Algarve. Hotellet har en putting green, adgang til driving range på Victoria, Millenium og Laguna, og de eksklusive garderobene har direkte tilgang til den underjordiske buggy parken, som gir umiddelbar tilgang til Victoria banen. Uansett handicap vil Tivoli Victoria garantere at du får maksimal spilletid på maksimalt antall baner og med maksimal enkelhet. 
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.