Værelser og Suiter på The Cliff Bay Hotellet, Madeira

DOBBELT VÆRELSE

Dobbelt værelserne på The Cliff Bay Hotellet er store og elegant indrettede i lette, luftige toner. Disse fortræffelige værelser er specielt designet til deres bekvemmelighed og hvile. Altanerne er møbleret, og de kan vælge mellem værelser med udsigt til haven, delvis havudsigt eller fuld havudsigt.

Marmor badeværelset tilbyder to håndvaske, badekar, separat bruseniche og hårtørrer.

Dobbelt Queen-size senge, aircondition og opvarmning, flad skærms kabel-tv, dvd og cd-afspillere, radio kanaler på tv, minibar, direkte telefon, pengeskab, te & kaffe faciliteter, er nogle af de udbudte tjenester.
Twin Rooms

JUNIOR SUITE

Komfortabelt, rummelig og elegant, Junior Suiten tilbyder en 14 kvm møbleret veranda med fantastisk udsigt over havet og Funchal Bugten. Det samlede areal af suiten er på 48 kvm (herunder veranda).

Dagligstue området er også rummeligt og bekvemt og tilstøder soveværelset. En-suite badeværelset er af marmor med to håndvaske, hårtørrer, badekar og separat bruser.

Faciliteterne på værelset omfatter fladskærms-kabel TV, radio kanaler på tv, dvd og cd-afspillere, minibar, pengeskab, te & kaffe faciliteter, direkte telefonlinie og klimaanlæg samt opvarmning.
Junior Suite

EXECUTIVE SUITE

Den ultimative komfort på The Cliff Bay kan nydes i Executive Suiten med sit 68 kvm samlede areal, herunder en stue med møbleret veranda med udsigt over hotellets haver og en vest-vendt havudsigt, et en-suite badeværelse og et toilet samt et toilet med tilhørende håndvask.

Faciliteterne på værelset, er de samme som dem i Junior Suiten.Executive Suite
 
Danish
  • rooms_01.jpg
  • rooms_02.jpg
  • rooms_03.jpg
  • rooms_04.jpg
  • rooms_05.jpg
  • rooms_06.jpg
  • rooms_07.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.