info

Algarve hotell nær Albufeira, Vilamoura og Quarteira

GPS Koordinater: Breddegrad 37.117073720862955 Lengdegrad -8.191680908203125

Litt mer enn 30 minutter fra Faro flyplass, mellom Albufeira og Quarteira, ligger det sjarmerende fiskeværet Olhos d'Água. Dette er det autentiske Algarve, hvor du kan se restauratører som puffer hverandre for å kjøpe fersk fisk fra fiskebåtene på stranden. Det er også et godt utvalg av butikker, restauranter og barer og en hyggelig promenade. Og hvis du føler for spennende nattklubber, finner du alt du ønsker i nærliggende Albufeira og Vilamoura.

På de okerfargede klippene, som er så typisk for denne regionen, ligger 4-stjerners Porto Bay Falésia midt i en vakker hage, der det grønne gresset, blomsterbed og eldre furutrær omgir det deilige svømmebassenget. Fra denne hagen har du direkte tilgang til den 8 km lange gyldne sandstranden Falésia Beach, som er blitt beskrevet som den vakreste i dette området. Porto Bay Falésia ligger rett ved alt du trenger for en perfekt strandferie.


 
Norsk

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.