Spa in het Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Dit 5-sterrenhotel heeft een 5-sterrencentrum waar gasten de best beschikbare behandelingen ter wereld kunnen ondergaan.

De Malo Clinic Spa is een heerlijk toevluchtsoord om de stress van het leven van alle dag van u af te gooien. Als u op vakantie of op zakenreis bent, bent u natuurlijk op zoek naar die momenten 'om er even helemaal tussenuit te knijpen’ en het Porto Palácio biedt u een oase van pure ontspanning.

Deze comfortabele en zeer luxe spa bereikt al uw zintuigen. Gevoel, geur, zicht, gehoor en smaak worden allemaal onderhanden genomen, zodat uw lichaam en geest tevreden worden gesteld. Het doel van de Malo Sensations is het bevredigen van deze exacte punten, het stimuleren van het lichaam met een combinatie van aromatherapie en massages.

Een interactief zwembad, aquatische hydromassagebedden, Zwitserse douche, zinnenprikkelende douche, bubbelbad, laconium, sauna en verwarmde bedden completeren de talrijke faciliteiten in deze fantastische spa.

De Malo Clinic Spa is gewoonweg een geweldige plek waar u kunt ontspannen tijdens uw verblijf in het Porto Palácio.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.