Locatie voor bijeenkomsten in de Algarve

Of u nu een zakelijke bijeenkomst of een bedrijfsuitje plant, het Pine Cliffs Hotel biedt u professionele conferentiefaciliteiten die voldoen aan alle eisen van uw onderneming. Er zijn tal van binnen- en buitenevenementen mogelijk in het Pine Cliffs resort, pal aan de oceaan.

Flexibiliteit is het sleutelwoord. Deze schitterende locatie voorziet in 13 vergaderruimten, waaronder twee grote, representatieve vergaderzalen, pauzeruimten, privéterrassen en multifunctionele zalen. Salão Pinhal is een adembenemende ruimte voor maximaal 700 gasten midden in een dennenbos.

De vergaderzalen zijn stijlvol uitgerust, bieden natuurlijk licht en sensationeel uitzicht. Audiovisuele apparatuur kan op verzoek worden geregeld en er is catering beschikbaar voor werklunches en koffiepauzes.

Een schitterende locatie voor werk en ontspanning

Zakelijke gasten in het Pine Cliffs Hotel profiteren van de schitterende locatie, de uitstekende restaurants en de geweldige faciliteiten. Ontspan in de spa of daag uw collega’s uit voor een wedstrijdje golf of tennis.

 
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.