Algarve Pine Cliffs Golfbaan

Voor veel mensen is een vakantie niet compleet zonder een ontspannen rondje golf. De pittoreske Pine Cliffs Golfbaan is aangelegd in een dennenbos op zandstenen kliffen langs de Atlantische kust. Op een van de mooiste locaties in de Algarve contrasteren de grasgroene greens met de indrukwekkende kliffen en de helderblauwe oceaan.

Deze schitterende 9 holes Par 32 baan, in 1990 ontworpen door Martin Hawtree, test uw kracht en precisie. De kenmerkende zesde hole staat bekend als de “Duivelskamer” en vereist een lange bal over een spelonkachtige vallei richting de smalle green. Het uitzicht is gewoonweg adembenemend.

Golfgroepen profiteren van 3- of 5-daagse arrangementen, inclusief onbeperkte toegang tot de greens en huur van de golfuitrusting. Gasten kunnen hun vaardigheden bijspijkeren op de golfschool, die is uitgerust met een driving range, putting green, bunker om te chippen en de nieuwste technologie voor slaganalyse. Beginners kunnen binnen een week golf leren spelen onder leiding van ervaren PGA-spelers. Het hele gezin kan zich inschrijven voor een proefles. De golfwinkels bieden de nieuwste uitrustingen van de beste golfmerken. Geniet aan het eind van de dag van een welverdiend drankje in het Clubhuis en geniet van het adembenemende uitzicht.

 
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.