Tivoli Coimbra Hotel

Coimbra er baseret på historie og tradition og er et anerkendt sted for undervisning som hjemsted for Portugals ældste universitet og landets største botaniske have. Slap af med stil og komfort på Tivoli Coimbra, et moderne 4-stjernet hotel i hjertet af denne anerkendte by.

Tivoli Coimbra byder på rummelig indkvartering med ADSL internetadgang og roomservice, samt sammenhængende værelser for familier og grupper. Faciliteter inkluderer en opvarmet indendørs pool samt en charmerende restaurant og bar med levende musik i weekenden. Gæster der rejser i bil kan benytte parkeringsservice og en privat garage.

Tivoli Coimbra har fem professionelle lokaler for firmaselskaber, fra intime møder til arrangementer for op til 100 gæster, og fuldt udstyret med Wi-Fi og audiovisuelle faciliteter.

Coimbra: Fremtrædende universitetsby

Coimbra er berømt for sine akademiske traditioner og livlige studenterliv, og vil betage de besøgende med sin fine arkitektur, smukke katedraler, fornemme attraktioner og smalle gyder med butikker, barer og restauranter.

Tag sydpå fra Mondego floden og se Portugal i miniature i Portugal dos Pequenitos eller kør en kort tur for at opleve de fascinerende ruiner af oldtidsbyen Conímbriga.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.