Tivoli Coimbra Hotelli

Täynnä historiaa ja perinnettä, Coimbra on oppimisen hienostunut opinahjo; jossa sijaitsee Portugalin vanhin yliopisto ja maan suurimmat kasvitieteelliset puutarhat. Rentoutukaa mukavuudessa ja tyylissä Tivoli Coimbrassa, nykyaikainen neljän tähden hotelli tämän arvostetun kaupungin sydämessä.

Tivoli Coimbra tarjoaa tilavan majoituksen ADSL internet yhteydellä ja huonepalvelulla, kuten myös yhdistettävät huoneet perheille ja ryhmille. Tilat sisältävät lämmitetyn sisäaltaan kuten myös viehättävän ravintolan ja baarin elävällä musiikilla viikonloppuisin. Ajoneuvoilla matkustavat vieraat nauttivat vartioidusta pysäköintipaikasta ja yksityisestä autotallista.

Tuttavallisista kokouksista jopa 100 hengen tapahtumiin, Tivoli Coimbrassa on viisi ammattikäyttö tilaa yritysryhmille, täysin varustettu Wi-Fi’llä ja audiovisuaalisilla palveluilla.

Coimbra: Loistava yliopistokaupunki

Tunnettu sen akateemisista perinteistä ja eloisasta opiskelijaelämästä, Coimbra tulee viehättämään kävijöitä sen hienolla arkkitehtuurilla, kauniilla katedraaleilla, vaikuttavilla maamerkeillä ja kapeilla pikkukaduilla ja kujilla täynnä kauppoja, baareja ja ravintoloita.

Menkää Mondego joelta etelään katsomaan Portugalia pienoiskoossa Portugal dos Pequenitos’ssa tai tehkää lyhyt ajomatka tutkimaan Conímbrigan muinaisen kaupungin jännittäviä raunioita.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.