Hotel Tivoli Jardim, Lissabon

Hotel Tivoli Jardim byder på klasse og glamour og er en favorit blandt de besøgende i Portugals hovedstad for arbejde eller fritid siden 1960’erne.

Fredeligt beliggende midt i byens centrum

Tivoli Jardim er beliggende bag Lissabons hovedstrøg, Avenida da Liberdade, hvor forskellige kontorbygninger, luksusforretninger og smarte restauranter er samlet, og har en af de bedste beliggenheder i Lissabon. Avenida metrostationen ligger kun få skridt derfra og adskille busser passerer gennem denne gade, og giver nem adgang til enhver del af byen. Du når Marquês de Pombal pladsen og Eduardo VII parken på to minutter til fods. Lissabons smukke Castelo og Alfama kvarterer ligger indenfor en sjov sporvognsturs afstand med start i det centrale Rossio område, også kun få skridt fra Tivoli Jardim. For de berømte og dynamiske områder Chiado og Bairro Alto kan du vælge mellem en idyllisk tur gennem centrale Lissabon eller brug af offentlig transport der er billig og hurtig.

En smag af det moderne Lissabon

Dette hotel er blevet renoveret for nylig og byder på stilfuld indretning med al moderne komfort, udstyr og teknologi. De rummelige værelser byder på en verden af luksus, med LCD TV, hurtig internetforbindelse og et look der blander hvidt med strøg af klare, varme farver.
Tivoli Jardims restaurant, Olivier Avenida, er populær blandt forretningsrejsende og er et af de hotteste gourmetsteder i byen. Hotellet har ikke kun et fuldt udstyret fitness center og en udendørs pool, men byder også på adgang til det nærliggende 5-stjernede Tivoli Lisboas faciliteter. Nyd en “Tivoli Experience” som en dag med en personlig shopper der vælger det bedste tøj for dit ophold i kosmopolitanske Lissabon.

Tivoli Jardim stræber efter at fastholde den højeste standard for gæstfrihed der forventes af et Tivoli hotel, så se frem til at blive godt modtaget! 
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.