Tivoli Marina Portimão Hotel, Algarve

Når du ser hotellet Tivoli Marina Portimão vil du også få øye på ferske sardiner som knitrer på grillene til marinas restauranter og store yachter som nærmer seg pongtonger med den oransje solnedgangen i bakgrunnen. Detter en flott dag som har gått til og utforske viker og strender i denne delen av Algarve vil livlige Portimão Marina være den perfekte kveldsdestinasjonen. Kos deg med lokale smaker og nyt varme kvelder på denne fantastiske ferieressorten. Hotellet Tivoli Marina Portimão ligger i hjertet av alt dette og mye mer!

Flotte svømmebasseng og en glitrende sol!

Med en gang du har kommet til hotellet Tivoli Marina Portimão vil du få en liten følelse av hva dette hotellet handler om: det sørger for at du får alt du trenger i løpet av ferien din! Vennlige smil og entusiastiske hilsener fra betjeningen som ønsker det velkommen til en fantastisk verden der det finnes to saltvannsbassenger for voksne og barn, som er omgitt av komfortable solsenger, perfekte for å slappe av i skyggen eller slikke sol. Med mange fasiliteter for barn, inkludert en lekeplass, barnevakttjeneste og et lekerom kan foreldrene kose seg i barene, restaurantene og hotellets shoppingmuligheter, mens de vet at barna deres er helt trygge. De romslige suitene med en moderne innredning sørger for en komfortabel innkvartering for familien eller for et par på en romantisk reise.

I hjertet av Algarve

Like ved havnen i Portimão ligger dette 4-stjerners hotellet med utsikt over de mange seilebåtene og yachtene som kommer fra alle verdens hjørner. Rett foran hotellet ligger det en strand, og i nærheten ligger det enda flere. Berømte Praia da Rocha ligger bare en 5-minutters kjøretur unna. Enten du ser etter lange sandstrender eller bortgjemte bukter er Portimão en perfekt base for å oppdage Algarves beste strender. Bli kjent med resten av Algarve med en dagstur til pittoreske Tavira eller den moderne Gigi-stranda som ligger i Quinta do Lago, eller se delfinshowet på Zoomarine. På Portimão Marina ligger det tre restauranter som serverer alle typer mat, samt barer og klubber der internasjonale DJ-er opptrer, og butikker som selger alt fra håndverk til små brasilianske bikinier.

Tivoli Marina Portimão hotell ønsker deg velkommen til en dynamisk ferie i sola!


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.