Tivoli Marina Portimão Restauranter og Barer

Tivoli hotellene har utnevnt Luís Baena som deres Executive Chef. Han er ansvarlig for å skape og implementere et konsept av gjenoppfunnet portugisisk mat. Stilen er personlig, særegen og eksperimentell og han kombinerer retter med påvirkninger fra sine omfattende reiser og opplevelser. Hans 25 år lange karriere inkluderer erfaringer som Executive Chef på 5-stjerners hoteller over hele verden, og han har hatt muligheten til å lære av, og samarbeide med, mesterkokker som Paul Bocuse og Joël Robuchon, noe som har gjort ham istand til å føre maten på Tivoli hotellene til nye høyder.

Nikki Marina Restaurant
Stikk innom en herlig “alt-du-kan spise” frokostbuffét. Denne restauranten, med fantastisk utsikt over havnen, tilbyr også lunsj og middag.

Åpningstider:
Frokost fra 08.00 til 11.00
Lunsj fra 12.30 til 15.00
Middag fra 19.00 til 22.00

Restaurant Pearl
Spis middag med stil på Pearl. Prøv et utvalg av det fineste restauranten har å tilby fra en av våre smaksmenyer, eller bestill fra en omfattende à-la-carte meny som inneholder det beste av øst og vest, med sushi, risotto og sjømat- retter, som bare er noen få av de mange spesialitetene tilgjengelig.

Åpningstider:
19.00 til 22.30

Ultra Lounge
Kle deg opp, og imponer på denne trendy klubben. Dans hele natten til imponerende rytmer fra DJ´ene. For en spesiell aftenunderholdning, hvorfor ikke bestille et av VIP områdene? Dette er den perfekte omgivelsen til å nyte et kjølig glass champagne.

Åpningstider:
20.00 til 02.00 (april til oktober)

Deck Bar
Åpen kun om sommeren. Kjøl deg ned ved bassenget på denne baren med  et bredt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie cocktails.

Ithaka Bar
En annen poolbar for å sikre at du ikke trenger å dra langt for en drink eller snack. Serverer salater, smørbrød, hamburgere og pizza - det ideelle akkompagnement til en varm sommerdag.

Åpningstider:
09.30 til 19.30 (kun i sommermåndene)


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.