Hotel Tivoli Oriente, Lissabon

Hotel Tivoli Oriente nodigt u uit in het chicste deel van Lissabon!

Gesofisticeerd Lissabon!

Gelegen in de gezellige wijk Parque das Nações, waar in 1998 de Expo werd gehouden, voorziet het Tivoli Oriente in de perfecte uitvalsbasis voor een zakenreis of een ontspannen vakantie. Het aangrenzende trein- en busstation verbindt de hoofdstad met alle delen van het land. Dit schitterende hotel staat op een klein stukje rijden van de Vasco da Gamabrug en op 10 minuten rijden van het historische centrum van Lissabon en zo bevindt u zich dichtbij de stad en bij de belangrijkste uitvalswegen richting het noorden en het zuiden.

Moderne Portugese gastvrijheid

Het Tivoli Oriente is beroemd om de warme gastvrijheid. Dit 4-sterrenhotel verwelkomt u met een moderne en hippe uitstraling die u al het comfort biedt van de 21e eeuw. De kamers werden ontworpen om u een verblijf te kunnen bieden in een eigentijdse omgeving met de meest geavanceerde en stijlvolle voorzieningen. Profiteer van deze schitterende faciliteiten en diensten: een binnenzwembad, een fitnessruimte met een Turks bad en een sauna en de beroemde “Tivoli Experiences” die variëren van een privérondleiding door Lissabon tot een personal shopper.

U kunt het Tivoli Oriente ook gebruiken als locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. Een nieuw, hypermodern conferentiecentrum biedt u grote vergaderzalen en is vanuit alle delen van de stad uitstekend bereikbaar. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.