Hotel Tivoli Oriente i Lissabon

Hotel Tivoli Oriente bjuder in till Lissabons mest spännande stadsdel!

Nyskapande i Lissabon!

Tivoli Oriente ligger i det intensiva området Parque das Nações, där Expo 1998 hölls, och det är en utmärkt utgångspunkt för både affärsresenärer och semesterfirare. Det är inte långt till buss- och tågstationen Gare do Oriente, med transporter till orter i hela landet. Hotellet har ett fantastiskt läge, bara ett par minuters väg från bron Vasco da Gama och 10 minuters resa till Lissabons gamla stadsdel och man kommer snabbt in till city och utfarterna mot norra och södra delen av landet.

Modern portugisisk gästfrihet

Tivoli Oriente är känt för sin generösa gästfrihet. Det är ett fyrstjärnigt hotell designat i en modern och elegant stil, som erbjuder sina gäster 2000-talets senaste komfort. Rummen är inredda för att ge gästerna en modern miljö, där allt man behöver finns till hands och som är modernt utrustade. Det är bara att ta för sig av all lyxig service som hotellet tillhandahåller sina gäster: en inomhuspool, ett gym med turkiskt bad och bastu och dessutom finns det “TivoliUpplevelser”, som kan vara allt från att vara med om en privat rundtur i Lissabon till egen shoppingservice. Det går också att organisera konferenser på Tivoli Oriente, som har ett nytt, förstklassigt konferenscenter med rymliga lokaler, som man lätt kommer till från andra delar av staden.

Tivoli Oriente är ett fantastiskt exempel på hur nyskapande Lissabon är, med hotellfaciliteter och service för moderna behov. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.