Tivoli Oriente Restauranter og Barer

uís Baena, nylig utnevnt som Executive Chef på Tivoli hotellene, er ansvarlig for etablering og gjennomføring av et nytt syn på portugisisk mat. Hans signatur er meget personlig og svært karakteristisk, et resultat av eksperimentering og kombinasjoner av det som han har opplevd i sin 25 år lange karriere. Han har jobbet på flere internasjonale restauranter som Executive Chef på mange 5-stjerners hotell. Han har samarbeidet med gastronomiske megastjerner som Paul Bocuse og Joël Robuchon.

Restaurant Ardina
Ligger på første etasje og med store vinduer og utsikt over Tagus elven og Lisboa. Dette er et utmerket sted til å prøve portugisisk kjøkken.
Lunsj 12.30-15.00
Middag 19.30-23.00

Restaurant A VIII Colina
Tilbyr fantastisk panoramautsikt. Nyt internasjonalt kjøkken i denne restauranten som ligger i 16. etasje. Nyt et deilig måltid med Tagus elven og Lisboa i bakgrunnen.
Lunsj 12.30-15.00
Middag 19.30-23.00

Bar O Aguadeiro
Nyt favoritt cocktailen eller en drink i baren som ligger i første etasje, med vakker utsikt over Gare do Oriente. Fra 09.00 til 01.00



 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.